Казеїн Ingredia Франція 1 кг
Казеїн міцелярний Ingredia ― це форма казеїну, яка виробляється з молока не агресивними способами мікроультрафільтрації без застосування кислот і нагрівання, що дозволяє зберегти натуральну структуру білка. В іншому випадку, звичайний казеїн (казеїнат кальцію), частково денатурований. Даний продукт не є денатурованим і складається на всі 90% з казеїнового протеїну.
Міцелярний казеїн потрапляючи в травний тракт агрегується в, так звані, міцели, що обмежують площу доступу травних ферментів, як наслідок збільшується тривалість перетравлення.
Амінокислотний склад (у% від білка):
Аланін 2,8;
Аргінін 3,4;
Аспарагінова кислота 6,6;
Валін 6,7;
Гістидин 2,9;
Гліцин 1,7;
Глютамінова кислота 20,2;
Ізолейцин 5,2;
Лізин 7,5;
Лейцин 9,1;
Метіонін 2,7;
Пролин 9,5;
Серін 5,7;
Треонін 4,2;
Триптофан 1,3;
Тирозин 5,2;
Фенілаланін 4,9;
Цистин 0,4.
Рекомендації щодо вживання:
Для схуднення досить 15-20 г на один прийом. Приймати найкраще між сніданком і обідом або обідом і вечерею, а також на ніч перед сном. Використовувати казеїн зручно безпосередньо під час дієти і пізніше для закріплення отриманого результату. Наприклад, в тиждень виділяється 1-2 розвантажувальних дні для корекції ваги, коли можна додатково приймати його у вигляді коктейлю або у складі комплексного протеїну.
Для набору та збереження м'язової маси при важких силових тренуваннях потреба в казеїні може становити від 20 до 40 г на разовий прийом. Дозування залежить від маси тіла атлета та збалансованості харчового раціону по білку. Приймати казеїновий протеїн краще після тренування і на ніч.